perjantai 29. maaliskuuta 2013

Tampere Kuplii ja DESTINYYYYY

Moro!

Se Frostin sunnuntain päivitys jäi sitten nyt tekemättä, mutta ehkä jaksan sen tehdä myöhemmin oikein tyylikkäästi myöhässä. Viime viikonloppuna ehti kuitenkin olla jo uutta tapahtumaa, eli sarjakuvatapahtuma Tampere Kuplii, jonne sitten tein Oginome Ringon Mawaru Penguindrumista.

Näenkö Tabuki-sensein? Kuvat taas ©Esa Kotiranta.

Kupliin lauantai alkoikin Ilsen ja Minorean kanssa cosplaykisaa tuomaroiden. Jostain syystä jännitin tuomarointia niin että en nukkunut yöllä silmällistäkään, mutta ainakaan aamulla se ei toivon mukaan näkynyt. Ja aivan syyttä jännitin, tuomarikollegat olivat ihania ja yhteistyö onnistui yli odotusten, puhumattakaan innokkaista ja tasoltaan erinomaisista kisaajista! Jäi harmittamaan kun kaikkia ei vain voinut palkita, mutta olisihan se vähän hassu kisa jos kaikki voittaisivat. Ja vaikka Japsu sanoi juonnon aikana, että 10 kisaajaa pääsee finaaliin, niin meille tuomareille kerrottiin ihanteellisen finalistimäärän olevan 6-8. Määrä kuitenkin tuntuu vaihtelevan joka vuosi, eli tänä vuonna tällä tavalla.

Ihanaa kaverointia Ilsen kanssa.

Kisan jälkeen lauantai menikin hujauksessa: käytiin kavereiden kanssa syömässä, kierrettiin myyntipöydät, ja sitten vain lahnattiin, kunnes päädyimme erään kaverin luokse katsomaan Girls und Panzeria. Söpömpi sarja kuin ajattelin, ja vaikkei se maailmoja mullistanut, oli se oikein viihdyttävä! Cossaajan silmin sitä katsoessa ainakin Anchovy herätti cossifiiliksiä - mitä nyt hahmolla ei ole edes vuorosanoja, saatika ruutuaikaa kuin nimellisesti.


Kunnon yöunien jälkeen koitti matkalla kutistuneen Mawaru Penguindrum-ryhmämme kanssa photoshoottailua. Vaikka porukkaa oli vähän, oli kuitenkin oikein kivaa, ja olen kerrankin tyytyväinen hirveän moneen kuvaan; niin moneen, että piti oikein miettiä, mitä niistä haluan julkaista ja muokata. En tiedä, olenko sitten vain nykyään vähemmän ylikriittinen kuviani kohtaan, vai tuliko nyt sattuman kaupalla enemmän kivoja kuvia, mutta en ainakaan lähde valittamaan! Muuten sunnuntai kuluikin tutussa kaveriporukassa Tampereen kirpputoreilla kierrellen, ja jälleen ilta kului animen parissa.


Ringo on hahmona hyvin jännä, kuten Mawaru Penguindrum on sarjana. Osittain hahmoon voi samaistua, mutta sitten ne stalkkaamiset ja pakkomielteet erääseen opettajaan... Jooh. Mutta kun hahmon taustalla on muutakin, Ringon pukuileminen oli oikein mukavaa. Ja on muuten ensimmäinen merimiesmallin koulupukuni, ja ensimmäinen kivannäköinen vekkihame! Lisäksi asu oli oikein mukava päällä, mitä nyt se levensi ihan älyttömästi. Vähän turhan monessa photoshootin ulkopuolisessa kuvassa näytän n. 20kg normaalia lihavammalta, eikä peruukin malli ainakaan auttanut asiaa. Onpahan ainakin #SALITREENI-kannustetta!

Piristävä photoshoot, kun ei tarvinnut pitää naamaa peruslukemilla niin kuin esim. Saberin kanssa. Tässä siis ainoa kuva, missä en hymyile/muikistele.

Kaiken kaikkiaan, Ringo onnistui mielestäni aika hyvin, ja voisin käyttää sitä mielelläni uudelleen. Jotenkin merkillisesti puvun tekeminen herätti myös halua tehdä vähän vaikeampia ja näyttävämpiä cosseja, ja "onneksi" keisari Nero tulee yksityiskohtia ja hämmennystä tarjoamaan enemmän kuin tarpeeksi.... :D Kankaat on onneksi jo hommattuna, sitten pitäisi vain ryhtyä ostelemaan kanttinauhat ja miekkatarvikkeet, ja niin, ryhtyä oikeasti hommiin.

Ääää kun ollaan moe.~ Leikillään otetuksi kuvaksi tästä tuli tosi kivan näköinen.
Ensi kertaan, rakkaat lukijani! Ensi päivitys on toivottavasti kuvantäyteinen ja edistyksekäs!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti